Ayurvedische massage is bedoeld om het lichaam te helpen ontspannen en gezond te houden/ de gezondheid te bevorderen, Ook kan de massage helpen bij het herstellen van blessures, het loslaten van in het lichaam opgehoopte afvalstoffen en vastgezette emoties met als doel dat men weer meer soepel en open door het leven kan gaan.

Om dit te bewerkstellingen zijn er diverse massage technieken die je tijdens de cursus leert toepassen, verder leer je over marma's (drukpunten) en energiebanen, werken met prana en gewicht, de werking van verschillen soorten olie en natuurlijk komt ook de Ayurvedische gedachte over gezondheid aan bod.
Een leuke maar best pittige cursus waarbij theorie en praktijk hand in hand gaan.
De cursus start vanaf 16 januari 2016. De kosten voor de 8 zaterdagmiddagen (totaal  24 contacturen) zijn 289,- euro per persoon. Kom je met je partner dan in de bijdrage 250,- euro per persoon. Voor de cursus neem je 3 eigen handdoeken mee, 1 grote en 2 middelmaat, gemakkelijke kleding en pen/papier voor het maken van notities.
Voor de olie wordt gezorgd en ook zul je nu en dan informatie op papier uitgerijkt krijgen. Aan de cursus kunnen maximaal 20 mensen deelnemen. Aanmelding kan via de site of je kunt je opgeven bij Aldi.